Реал Мадрид отпадна на полуфиналите в Шампионската лига, след като завърши наравно 1:1 в реванша с Ювентус. В първия мач италианците победиха с 2:1 и с общ резултат 3:2 се класираха за финала на 6 юни в Берлин. Там ще спорят за трофея с Барселона.

"Ювентус е тежък съперник. Направихме каквото трябваше и в двата мача, но не беше достатъчно. Отборът атакуваше и атакуваше. Създадохме и много възможности. Трябва да съжаляваме и да се упрекваме за загубата в първата среща, но за днешната нямам забележки. Във футбола са важни дребните неща и детайли. Миналата година спечелихме титлата в последната минута. Сега просто нямахме никакъв късмет. Остават двама мача до края на сезона и тогава ще обсъждаме бъдещето ми. Сега не е моментът. Лично аз искам да остана", коментира Анчелоти.

"Имахме добър контрол над топката и имахме много възможности за гол, но нямахме достатъчно късмет да реализираме повече попадения. Имахме много положения да вкараме втори, но не успяхме да го направим", допълни италианският наставник на Реал.