Арсенал е очакван в България около 19 часа тази вечер на летище София. Мерките за сигурност на летище „София” ще са огромни, до вчера от английския тим не бяха заявили на кой вход на терминал 1 ще излязат – през ВИП-а, през правителствения ВИП или ще бъде затворен този за пристигащите.

Делегацията на „топчиите” ще наброява над 100 души. Привилегия да пътуват с Арсенал имат само притежателите на сезонна карта от т. нар. платинен абонамент. За него цените тръгват от 5500 паунда, като този клас фенове се ползват големи преференции. С отбора пристигат близо 50 ВИП-фенове. Сред тях има трима милионера, други богаташи и хора от висшите среди на Лондон.

Заедно с „артилеристите” на българска територия пристигат и специализирани ченгета – представители на Скотланд Ярд, които ще бдят за отбора и английските фенове.

Както вече БЛИЦ СПОРТ съобщи, футболистите на Арсен Венгер няма да тренират на Националния стадион „Васил Левски”. Най-вероятно те само ще излязат, за да видят какво е състоянието на терена.
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА