ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Порто победи с 2:1 у дома Атлетико (Мадрид) в мач от последния кръг от група "В" в Шампионската лига. В същото време Байер (Леверкузен) направи 0:0 пред собствена публика с Брюж и "дюшекчиите" изхвърчаха от Европа. 

Атлетико завършва на четвъртото място в групата с 5 точки, колкото имат и "аспирините", които като трети в подреждането заради по-доброто си представяне в преките двубои продължават в Лига Европа.

Атлетико (Мадрид) няма да има мачове в Европа през пролетта за първи път от 2010 година. Порто, който стартира с две поражения в турнира, завърши първи с 12 точки. Вторият Брюж финишира с 11 т. и също се класира за елиминациите.  

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Драконите" реализираха два гола преди почивката, като още в петата минута Еванилсон подаде за Мехди Тареми и той отблизо се разписа във вратата на Атлетико - 1:0.

В 24-ата минута Галено асистира за Стивън Еустакио, който покачи на 2:0. 

Шест минути след началото на втората част вратарят Ян Облак направи добро спасяване след изстрел на Тареми. Последваха атаки и към двете врати, а Еванилсон и Антоан Гризман направиха пропуски. 

Четвърт час преди края Галено и Еванилсон последователно бяха близо до нов гол във вратата на гостите от Мадрид. В 88-ата минута отново Гризман не успя да порази целта. В петата минута на добавеното време Иван Маркано си вкара автогол с глава в опит да изчисти топката след изпълнение на ъглов удар и срещата приключи 2:1.

Байер (Леверкузен) - Брюж 0:0

Порто - Атлетико (Мадрид) 2:1
1:0 Meхди Тареми (5), 2:0 Стивън Еустакио (24), 2:1 Иван Маркано (90+5-автогол)

Крайното класиране в група "B": 1.Порто 12 т., 2.Брюж 11 т., 3.Байер (Леверкузен) 5 т., 4.Атлетико (Мадрид) 5 т.