Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Байерн изненадващо завърши 1:1 у дома с холандския гранд Аякс в среща от втория кръг на група „Е“ в Шампионската лига. Само късметът обаче помогна на домакините да спечелят точката, след като гостите от Амстердам имаха повече положения за гол и трябва да съжаляват, че са пропуснали да стигнат до победа.

Баварците започнаха вихрено и поведоха с гол на Матс Хумелс (4), разписал се с глава след центриране на Ариен Робен. След това обаче те заиграха слабо и записаха трети пореден посредствен мач след два такива в Бундеслигата – 1:1 с Аугсбург в Мюнхен и загуба с 0:2 от Херта в Берлин.

Нусаир Мазрауи (22) изравни след асистенция на Душан Тадич, а до края на мача Аякс пропусна дузина чисти положения пред вратата на Мануел Нойер, който с блестящи намеси запази точката за домакините. В добавеното време дори и гредата им помогна да избегнат поражението след удар на Ласе Шьоне от фаул. Така Аякс не успя да запише исторически първи успех в Мюнхен.

След равенството и двата тима имат по 4 точки в актива си, а трети е Бенфика с 3. АЕК (Атина) е на дъното без спечелени точки.

ШАМПИОНСКА ЛИГА - СЕЗОН 2018/19