ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК! 

Барселона прегази Антверпен с 5:0 в среща от група Н на Шампионската лига.

Каталунците повториха резултата от последната си шампионатна победа срещу Бетис преди дни (5:0), а Роберт Левандовски отбеляза своя гол №100 гола в евротурнирите.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Барселона поведе още в 11-ата минута, когато Илкай Гюндоган комбинира с Жоао Феликс,а португалецът веднага се възползва и вкара топката в долния десен ъгъл на вратата на Бутез.

Осем минути по-късно Барселона удвои. Жоао Феликс с чудесен пас намери Роберт Левандовски, който отблизо не остави никакви шансове на Бутез, правейки резултата 2:0 - гол №100 за поляка в евротурнирите.

Барселона направи преднината си класическа в 22-ата минута, когато Батай си отбеляза автогол. Балде нахлу в наказателното поле на белгийския отбор, след което прехвърли топката към Рафиня, чието центриране отляво бе отклонено от Батай, след което топката срещна левия страничен стълб на вратата на Бутез и влетя в мрежата му.

Барселона продължи да атакува много опасно и в 34-ата минута Жул Кунде комбинира с Рафиня, който имаше пространство в наказателното поле на белгийския отбор и веднага стреля, но Бутез спаси.

Пет минути по-късно Роберт Левандовски взаимодейства с Жоао Феликс, който стреля, но вратарят на съперника се справи.

Марк-Андре тер Стеген се наложи да се намесва в 44-ата минута, спасявайки удар на Муха.

Барселона организира нова опасна атака в 45-ата минута, когато Балде можеше да комбинира с Гюндоган, като в крайна сметка реши да стреля, но неточно в аут.

Второто полувреме започна с нова опасна атака за Барселона. В 47-ата минута Рафиня комбинира с Гюндоган, който съвсем леко отклони топката, но встрани от вратата на Бутез.

Барселона поведе с 4:0 в 54-ата минута. Роберт Левандовски отклони топката за Гави, който не остави шансове на Бутез, пращайки топката във вратата му.

Барселона направи резултата 5:0 в 66-ата минута. Рафиня танцува около Вайндал с лекота, след което достави топката за Жоао Феликс, който с глава вкара във вратата на Бутез.

Четири минути по-късно Ламин Ямал направи добър пробив, след което подаде на Феран Торес, който стреля, но встрани от вратата на Бутез.

В 77-ата минута Ямал имаше възможността да запише името си в историята на Шампионска лига като най-младия голмайстор в надпреварата, но не успя. Левандовски подаде към младока, който преодоля Бутез, но не успя да намери опразнената врата.

Минута по-късно Ямал имаше втори шанс. Той можеше да комбинира с трима свои съотборници, но взе решение да продължи сам, след което беше осуетен още веднъж от вратаря на Роял Антверпен.

В 80-ата минута Ямал отново не можеше да бъде спрян от защитата на Роял Антверпен. Ямал подаде към Левандовски, който стреля, но Бутез спаси.

В другата среща от групата Порто победи Шахтьор Донецк с 3:1.

Барселона - Антверпeн 5:0
1:0 Жоао Феликс 11', 2:0 Роберт Левандовски 19', 3:0 Жел Батай 22' (автогол), 4:0 Гави 54', 5:0 Жоао Феликс 66'