Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс изрази разочарование от равенството 2:2 с Лудогорец в София от група "В" на Шампионската лига.

"Да, разбира се, че съм разочарован от равенството срещу Лудогорец. Резултатът обаче ни оставя шансове да се класираме за следващата фаза на Шапионската лига. Реал победи Базел и както след изтегления жребий си представяхме, всичко ще се реши в последния мач. Всичко е в наши ръце. Домакини сме на "Анфилд". След като получихме толкова ранен гол, показахме характер и добра игра. Разочарованието е налице, защото се представихме силно, а в края допуснахме изравнително попадение", започна Роджърс.

"Също така съм разочарован, че влязохме бавно и неориентирани. Доволен съм от отговора, който върнахме и да обърнем развоя на мача. Теренът не бе в добро състояние и имаше неравности в двете наказателни полета. Джерард игра по-изтеглен напред, защото искахме да контролираме по-дълго време топката. От 2009 година насам той не е тичал така. Радвам се, че издържа".

"Лудогорец не ме изненада. Отборът се представя добре в домакинствата си. Лудогорец има футболисти, които играят на скорост и притежават отлична техника. Неслучайно тимът победи Базел и се държеше като равен с равен с Реал. Отново ще повторя, че Лудогорец не ни изненада“, завърши Роджърс.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа