Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира равенството 2:2 срещу Ливърпул в група "В" на Шампионската лига. Разградчани поведоха още в 3-ата минута, гостите от Ливърпул обърнаха до 2:1, а крайното 2:2 фиксира Георги Терзиев в последните минути.

"Съжалявам, разбира се. Резултатът можеше да бъде в наша полза. Видяхте какво надиграване се получи през целия мач. Това са грешките на растежа. Казах го и по-рано, с тези мачове, които в момента играем в Шампионската лига, растем постоянно. Предполагам, че следващата година ще бъдем още по-добри и футболистите ще бъдат още по-зрели", заяви веднага след мача Дерменджиев пред камерата на БиТиВи.

На въпрос било ли е възможно Лудогорец да рискува малко повече, тихият и спокоен Дерменджиев леко се подразни и отговори: "Ние излязохме да играем открит и нападателен футбол и през цялото време се виждаше. Това е Ливърпул, но не Каспичан, извинявайте за израза. Това са футболисти, които струват по 20, 30 милиона."

"Поздравявам публиката, мисля, че остана доволна не само от този мач, но и от всички останали", каза за финал Дерменджиев.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа