ЮРИ СЛАВЧЕВ/СПЕЦИАЛЕН ПРАТЕНИК НА БЛИЦ СПОРТ В ПИЛЗЕН

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев каза на пресконференцията в Пилзен, че е много важно "орлите" да не допуснат гол в реванша утре с Виктория - от 21:45 часа на стадион "Доосан Арена". Както е известно, тимът му спечели с 2:0 първата битка от плейофа за влизане в групите на Шампионска лига и във вторник излиза да довърши работата си. Дерменджиев подчерта важността на реванша не само за клуба, но и за българския футбол като цяло.

"Това е един много отговорен мач. Напрежението е достатъчно, но не е голямо. Няма място за спокойствие", коментира треньорът на Лудогорец.

"Виктория е добър отбор и от него винаги може да се очаква нещо различно във всеки един момент. Във футбола няма логика и ние трябва да бъдем готови за всичко. Ще играем нашата игра, нашия стил. Да, важно е да отбележим гол, но е също толкова важно да не допуснем такъв", каза Дерменджиев.

"Ще използвам оптималния си състав. Влизането в групите на Шампионска лига е много важно за клуба, за отбора и за българския футбол", добави специалистът.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Всичко за Първа лига - ТУК
ТВ програма на Първа професионална лига