Мениджърът на английския шампион Манчестър Сити Мануел Пелегрини получи добри новини преди гостуването на Рома в ключов сблъсък от група „Е” на Шампионската лига утре вечер от 21:45 часа българско време.

Капитанът на „гражданите” Венсан Компани ще се възстанови изненадващо за мача на „Олимпико” и ще бъде на разположение на чилийския специалист. Централният бранител пропусна последните две срещи на отбора заради травма, получена по време на гостуването на Саутхамптън. Компани обаче вече е тренирал със съотборниците си преди заминаването за Рим и обявил, че при необходимост е готов да изиграе и пълни 90 минути.

Рома и Манчестър Сити ще влязат в директен спор за второто място в групата и класиране за 1/16-финалите. Английският първенец се нуждае от задължителна победа, за да се класира напред в надпреварата.

Със сигурност аут за гостуването срещу „вълците” е голмайсторът Серхио Агуеро. Аржентинският национал се контузи през изминалия уикенд при домакинската победа срещу Евертън (1:0) и ще отсъства от терените около месец.