Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков не скри разочарованието си след срамното отпадане още във втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Разградчани отстъпиха тази вечер с 1:2 при гостуването на Милсами, след като паднаха и преди седмица у дома - 0:1. Дяков каза, че днес Господ е взел от Лудогорец това, което е дал през последните години.

"Логично обяснение не мога да дам, честно казано не знам защо отпаднахме. Първият мач може да е имало подценяване, но не и сега. Нямаме право да отпадаме от този отбор, с класи над тях сме. Не искам да ги обиждам, но наистина не мога да повярвам какво се случи", каза Дяков след звучния шамар.

"Първото полувреме изпуснахме доста положения, трябваше тогава да решим мача. След почивката ни беше трудно, но това не ни оправдава. Трябваше да спечелим днес. Те имаха две атаки и ни вкараха два гола. Има голям проблем как се защитава отборът ни, не само защитниците. Още не мога да си обясня как допуснахме гол, че днес даже два", продължи националът пред Диема Спорт.

"Нямаме избор, сега трябва да се ограничим в нашето първенство. Много е тежко, не съм го очаквал. Това, което Господ ни даде миналите години, днес ни го взе", добави разочарованият капитан на Лудогорец.

БЪЛГАРСКОTO УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015