Португалският наставник на Лудогорец Бруно Рибейро не посмя да подаде оставка след чутовното сгромолясване - отпадането от Милсами още във втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Разградчани паднаха с 1:2 на реванша в Молдова, след като преди седмица станаха за резил и у дома - 0:1. Рибейро намери оправдание след краха, изтъквайки, че не е имал време да работи с играчите.

"Първата част беше много добра. Не успяхме да вкараме, имахме няколко ситуации. Втората част рискувахме, заиграхме и с двама нападатели. Опитахме да вкараме гол, но за съжаление не успяхме. Играчите дадоха всичко, имаха отлично поведение на терена, държаха се както трябва", коментира Рибейро преди Диема Спорт веднага след мача в Молдова.

"Смятах, че ще вкараме повече второто полувреме, но не можахме. Играем на всеки три дни, нямахме време за почивка. Чувства се умора, много мачове, много пътувания", каза португалецът.

"Опитахме се дадам най-доброто от себе си. И с двама нападатели през второто полувреме не успяхме да постигнем целта и да преминем в следващата фаза на Шампионска лига. Имахме малко време, трябва да работим повече тактически, допуснахме грешки. Имахме повече пътувания, отколкото мачове и тренировки", оправда се Рибейро.

На въпрос дали ще продължи да води Лудогорец, португалецът каза: "Да, разбира се. Работим много, трябва да продължаваме да работим. Целта ни е да работим и тренираме здраво."

БЪЛГАРСКОTO УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015