ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Собственикът на Манчестър Сити шейх Мансур ще присъства на финала на Шампионската лига срещу Интер в Истанбул тази вечер, съобщиха близки до клуба за английските медии.

Едва за втори път в историята шейхът ще гледа мач на "гражданите", откакто пое клуба през 2008 година. Той не беше посещавал мач от цели 13 години, когато стана свидетел на победата с 3:0 срещу Ливърпул през 2010 година.

Мансур ще бъде придружаван на трибуните на стадион "Ататюрк" от президента на клуба Халдун ал-Мубарак, който е много по-редовен в мачовете на Сити.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Шейх Мансур купи клуба през 2008 година и оттогава го превърна в един от лидерите в Европа, с повече от милиард евро, похарчени за трансфери, които донесоха седем титли на Висшата лига, три Купи на ФА, шест Купи на Лигата и квалификация в Шампионската лига без прекъсване от 2012 година насам.

Манчестър Сити достигна до първия си полуфинал в най-престижния европейски клубен турнир през 2016 година и първия си финал през 2021 година, когато отстъпи на Челси. Тази година "гражданите" се стремят да спечелят надпреварата за първи път и по този начин да завършат сезона с исторически требъл.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!