Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини коментира предстоящата си среща с уругваеца Луис Суарес от Барселона на финала в Шампионската лига на 6 юни в Берлин. Както е известно, Суарес ухапа Киелини по време на Мондиал 2014 в Бразилия. Уругвай спечели с 1:0 срещи Италия, но заради постъпката си бившият играч на Ливърпул бе наказан да не играе футбол за период от 4 месеца.

"Мина седмица, откакто отстранихме Реал (Мадрид) в Шампионска лига, а хората навсякъде ме питат само за Суарес. Не тая лоши чувства спрямо Суарес. Това трябва да е ясно. Мина доста време и вече всичко е забавено. Нямам проблеми с този футболист. Ще се отнасям с него така, както се отнасях с Роналдо, Бензема, Бейл и всеки друг нападател. Няма да има разлика за мен", сподели Киелини.

"Световното? Само едно нещо ме разочарова и това е, че ние не спечелихме”, върна се назад във времето бранителят на „бианконерите”.

"Мисля, че ще стане страхотен мач. Мина доста време, откакто Юве е печелил европейската титла. Надявам се феновете да останат доволни", добави защитникът за предстоящия финал в Шампионската лига.