Защитникът на Ювентус Патрис Евра сподели, че уругвайският нападател на Барселона Луис Суарес ще усети присъствието му на терена по време на финала на Шампионската лига на 6 юни в Берлин. През 2012 година играещият тогава за Манчестър Юнайтед Евра обвини уругваеца, тогава атакуващ за Ливърпул, в расизъм. Четири месеца по-късно двамата си стиснаха ръцете по време на дерби между „червените дяволи” и мърсисайдци.

"Много хора ме питат този въпрос. Това няма значение. Важното е, че ще играя на финал. Горд съм да бъда това, което съм, горд съм с моя цвят и ще стисна неговата ръка, няма проблем, но ще направя така, че той да усети присъствието ми на терена", отговори французинът на въпрос за бъдещата си среща със Суарес.

"Мач за мач ние вярвахме, че можем да постигнем нещо голямо тази година. Не знам, дали хората вярваха, че ще стигнем до финала. Но както казвам всеки път, играя в този турнир напълно убеден, че можем да стигнем до финал, както стана с Монако, с Манчестър (Юнайтед) и сега с Юве", допълни Патрис Евра.

Финалът в Берлин на 6 юни ще предложи и друга интересна среща между Суарес и ухапания от него Джорджо Киелини по време на Мондиал 2014 в Бразилия.