Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп логично беше много емоционален след великата победа, класирала "мърсисайдци" на финала в Шампионска лига. Тимът успя да победи с категоричното 4:0 Барселона в реванша и да заличи загубата с 0:3 на "Камп Ноу" в първата среща.

"Целият мач, цялото представяне на отбора беше невероятно, огромно, неповторимо. Изправихме се може би срещу най-добрия отбор в света. Да победим беше трудно, но да победим с чиста мрежа, не знам... Невероятно е. Момчетата го сториха", невярващо коментира Клоп след успеха.

"Видях как Джеймс Милнър плаче на терена след мача. Това значи толкова много за всички нас. Да създадем тази емоционална атмосфера е толкова специално. Всичко е благодарение на футболистите, суперлативите са изцяло за тях. Показаха сърце, характер, непримиримост до последния възможен момент", каза наставникът на Ливърпул. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Дивок Ориги и Шакири не играеха много до този момент през сезона. Но направиха невероятно представяне и това беше много важно. Това показва на какво е способен футболът. Толкова е хубаво. Наистина е толкова хубаво. В един момент не знаех какво се случа. Да, в живота има други много по-важни неща, но атмосферата, която създадохме, е нещо специално", добави щастливият германец. 

ШАМПИОНСКА ЛИГА, СЕЗОН 2018/2019