Старши треньорът на Барселона Луис Енрике заяви, че отборът му ще подходи срещу Атлетико (Мадрид) като към всеки друг четвъртфинал. Утре двата отбора излизат на "Висенте Калдерон" в четвъртфинален реванш от Шампионската лига. Каталунците спечелиха първата среща у дома с 2:1.

"Третираме този мач като всеки друг четвъртфинал. Не мисля, че това е най-важната ни среща този сезон. Имаме малко предимство и ще опитаме да спечелим отново, за да сме сигурни. Този тим е изграден от двубои като този. Да, винаги е трудно срещу Атлетико, но трябва да си свършим работата, което опитваме да направим във всяка среща", заяви наставникът на пресконференцията преди мача.

"Винаги има място за подобрение. Не мисля, че победите или загубите ни зависят от трима играчи. Аз съм отговорен за загубите, защото сът треньор. Щастлив съм с изявите на Арда Туран и че Жерар Пике е добре. Утре ще е трудно и защото Атлетико ни познава добре. Обичаме да виждаме "Висенте Калдерон" пълен и ако има отбор, способен да играе в тази атмосфера - то това е Барса. Надявам се да предложим спектакъл", добави Луис Енрике