ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Часове след изиграването на финала в Шампионската лига станаха ясни участниците в първите две урни в турнира.

В първа урна са новият шампион на Европа Манчестър Сити и победителят в Лига Европа Севиля. Там са още шампионите на най-големите европейски първенства - Барселона, Наполи, Байерн, Пари Сен Жермен, Бенфика и Фейенорд.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Финалистът от тазгодишното издание Интер попадна във втора урна, където е и рекордьорът по трофеи Реал (Мадрид), което е гаранция за люти битки още в груповата фаза. Завръщащите се в Шампионската лига Манчестър Юнайтед и Арсенал също са в тази урна, както и Атлетико Мадрид, Борусия (Бортмунд), РБ Лайциг и Порто.

Милан и Лацио са в трета урна, за където сигурни са още Шахтьор, Ред Бул Залцбург и Цървена звезда. Унион (Берлин) ще направи дебют в Шампионската лига. Германският тим е в четвърта урна заедно с френския Ланс. 

Набиращият скорост с новите собственици Нюкасъл засега е между трета и четвърта урна и може да бъде перфектно допълнение към група на смъртта, в която да има отбори от Испания, Германия и Испания или Франция.

Така догодина в една група може да видим Байерн/ПСЖ, Реал Мадрид, Милан и Нюкасъл, което ще донесе много емоции на феновете.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!