Михаил Александров беше много разочарован от изпуснатата възможност да бъде взета поне точка от Ливърпул на "Анфилд" в дебюта на Лудогорец в груповата фаза на Шампионската лига. "Орлите" паднаха с 1:2 след гол на Стивън Джерард в 93-ата минута.

"Дузпата ни съкруши по един доста тежък начин. Имаме още поне пет мача в Европа. Те първа ще научаваме какво е нашето ниво. Аз лично мислех, че Ливърпул е доста класи над нас, но ето че опровергахме това. Сега очаквам да си повярвяме още повече, след като сме играли като равен с равен срещу един толкова легендарен отбор на неговия митичен стадион. За Реал (Мадрид) няма как да сме с по-високо самочувствие, защото това е най-великият отбор в света. Всички знаем какви футболисти имат те. Усещането да чуеш химна на Шампионската лига на "Анфилд" е феноменално. Аз съм го чувал и преди с Борусия (Дортмунд), но усещането да го чуя пред "Копа" бе много по-силно", коментира Михаил Александров.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа