Една от звездите на Байерн Томас Мюлер се закани на Реал преди реванша от полуфиналите на Шампионската лига утре вечер от 21:45 часа българско време на „Сантяго Бернабеу” в Мадрид. Германският национал никога не се е разписвал във вратата на „кралския” клуб и не успя да го направи в първия мач при загубата с 1:2 в Мюнхен преди седмица.

„Изписа се и се каза много за двата отбора. Видя се, че можем да създадем голови положения срещу тях. Сега трябва да ги използваме. Трябва да сме алчни, да вкараме голове и да ги нараним. И тогава може да се получи един много горещ мач. Не знаех, че нямам гол срещу Реал досега. Това ме прави още по-гладен за голове утре. Нямам против тази статистика да си остане така, ако успеем да ги елиминираме", сподели Мюлер на пресконференцията преди реванша.

"Не искаме да говорим за съдията, за да не създаваме напрежение върху него. Целият свят видя миналата година, че отпаднахме тук след два гола от засада. Важно е съдията да се абстрахира от натиска на феновете. Но той е спортист като нас. Никой съдията не иска да се говори за него след мача", добави нападателят.

РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И СТАТИСТИКА В ШАМПИОНСКА ЛИГА