Европейският клубен шампион Байерн сътвори поредното си голово шоу и прегази с 6:2 като гост РБ Залцбург. 

Срещата в Австрия стартира шокиращо да Байерн. Куйта пробва удар към вратата на Нойер. Той бе блокиран, но топката се озова в Бериша, който стреля много мощно и препарира вратаря на германците за 1:0. 

В 21-ата минута германците получиха право да изпълнят дузпа за нарушение срещу Томас Мюлер. Левандовски бе точен за 1:1. А минута преди почивката Томас Мюлер проби по десния фланг, навлезе в наказателното и пробва пас. Топката се отклони от Кристенсен и влезе във вратата на домакините - 2:1 за Байерн.

В 66-ата минута Байерн допусна сериозна грешка. Андре Рамало изведе по отличен пас с пас по земя през центъра Окугава. Той имаше време да се нагласи и успя да преодолее Мануел Нойер за 2:2.

Байерн включи на скорост. В 79-ата минута натискът на баварците даде резултата. Йозуа Кимих центрира от корнер и Жером Боатенг отново изведе германците напред в резултата. В края на двубоя Байерн се развихри. В 83-ата минута Лерой Сане реши победителя в двубоя. А в 88-ата минута Хави Мартинес центрира и Левандовски с глава реализира второто си попадение в двубоя. В продължението остана време и Люка Ернандес да се разпише.

Байерн вече има три победи от три мача. Залцбург остава последен с 1 точка.