Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес е изпратил покана на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев за официалния обяд, който по традиция домакините в мачовете от Шампионската лига дават за гостуващата делегация. Официално потвърждение дали срещата ще се осъществи ще има днес, когато за Мадрид потегля първата част от щаба на разградчани. По информация на "7 дни спорт", Домусчиев този път е решил да подкрепи отбора си при гостуването, след като пропусна срещата с Базел поради ангажименти.

Босът на шампионите ще лети за Мадрид във вторник заедно с брат си Георги и съпругата си. Двамата футболни президенти пропуснаха да се видят при гостуването на Реал в София на 1 октомври. Тогава Перес в последния момент се отказа от пътуването и в крайна сметка Реал беше представен в София на официално ниво от Педро Лопес Хименес, който оглавява едноименната фондация, и изпълнителния директор Емилио Бутрагеньо.

Двубоят Реал - Лудогорец е във вторник. Очаква се около 2000 българи да подкрепят тима от Разград на "Сантяго Бернабеу". По традиция българската общност в чужбина не пропуска гостуванията на Лудогорец. Така беше и в Ливърпул, когато на "Анфилд" имаше мощно българско присъствие.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа