Реал Мадрид победи Брага с 2:1 като гост и записа трети пореден успех в група С на Шампионска лига.

Родриго откри резултата в полза на "белите" в 16-а минута, а Джуд Белингам удвои в 61-а минута с поредното си попадение за сезона (12-о в 15 срещи), като и за двата гола асистира Винисиус Жуниор.

Само две минути след попадението на Белингам домакините се възползваха от миг на отпускане в състава на Реал и стигнаха до гол, чрез Алваро Джало, който върна интригата в мача (2:1)

В 70-а минута Брага пропусна отлична възможност да изравни, след като Рикардо Орта стреля ниско по тревата, но вратарят на Реал Кепа Арисабалага блесна с отлична намеса и изби в корнер.

Реал води в класирането на групата с пълен актив от 9 точки и ще влезе с настроение в предстоящото Ел Класико срещу Барселона тази събота (17:15 часа)

В другия мач от групата Наполи направи голяма крачка към осминафиналите след победа над Унион с 1:0 като гост. Джакомо Распадори отбеляза единствения гол в 65-а минута.

Реал Мадрид е начело с 9 точки от три мача, следва Наполи с 6, Брага е на трета позиция с 3, а Унион Берлин е последен с 0.

БРАГА - РЕАЛ МАДРИД 1:2
0:1 Родриго (16), 0:2 Джуд Белингам (61), 1:2 Джало (63)