Треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро бе спокоен след изненадващата загуба с 0:1 от Милсами на старта в Шампионска лига. Реваншът в Молдова е на 21 юли (вторник), като португалският специалист изрази очакванията си, че разградчани ще се класират в третия квалификационен кръг.

"Много тежък мач. Имахме 4-5 добри голови положения, но не съумяхме да отбележим. Гостите вкараха от едно положение. Няма проблем, има и втори мач. Ако бием като гости, ще се класираме", заяви пред Диема Спорт Бруно Рибейро.

"Ние сме по-силният отбор, така че се надявам на реванша да успеем. Не съм щастлив, но имаме още един мач и отиваме за победа в Молдова. Имаме още една седмица за работа, тя ще бъде много важна за нас", каза португалецът.

"Кирил Домусчиев ни надъха да спечелим във втория мач и да отстраним съперника", каза Рибейро по повод влизането на боса в съблекалнята веднага след загубата.

"Направихме една грешка при корнера. Тренирахме корнери в последните седмици, но ето, че сгрешихме в тази ситуация. Имаме нелоши шансове да преодолеем съперника. Следващата седмица ще бъдем по-подготвени. Много важна е подкрепата на Кирил Домусчиев към нас. Някои от националите дойдоха по-късно и все още нямаме синхрон", обясни още Бруно Рибейро.

БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015