Временният треньор на Реал (Мадрид) Сантиаго Солари се завръща в Шампионската лига като треньор, след като триумфира в турнира като играч на „кралския“ клуб през 2002 година. Утре вечер европейският клубен шампион гостува на чешкия първенец Виктория (Пилзен) от 22:00 часа българско време.

"Шампионска лига винаги е бил един прекрасен турнир. Винаги тясно свързан с историята на клуба. Реал и Шампионска лига - това са две неразделни понятия. Когато чуем химна, потръпваме и се вълнуваме много. Прекрасно е да се завърна в състезанието. Това е третият ми мач начело на отбора и съм много доволен, че го поех. Наслаждавах се много в тази надпревара като футболист", заяви Солари на пресконференцията преди мача.

"Проблемите никога не са предизвикани само от една причина. Изиграхме два добри двубоя, които трябваше да спечелим. Не се печелят мачове без добри неща в тях. Бяха сложни срещи. Срещу Виктория трябва да направим всичко възможно, за да стигнем до успеха в един турнир, който е сроден с нашата история. Направихме доста хубави неща. Има неща, които наистина се подобриха и това е, че играем по-добре", добави наставникът на „белия балет“.

ШАМПИОНСКА ЛИГА, СЕЗОН 2017/18 – КЛАСИРАНИЯ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ