ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Мениджърът на Крусейдърс Стибън Бакстър е силно впечатлен от отношението на Лудогорец към неговия тим в подготовката за мачовете помежду им в първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Първият мач е на 11 юли (сряда) от 20:00 часа в Разград, а реваншът в Северна Ирландия е на 17 юли (вторник) от 22:00 часа.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Те със сигурност приемат мачовете с нас много сериозно. По-миналата събота (23 юни) изпратиха делегация, която да наблюдава на живо представянето ни в контролата с уелския Конас Кий. Тя бе водена от спортния им директор (Методи Томанов). След това в четвъртък (28 юни) тричленна делегация дойде, за да провери базата ни, да резервира хотел и да види стадиона. Те направиха подробен доклад. Лудогорец явно не оставя нищо на случайността. За нас е фантастично, че ще се изправим срещу такъв клуб, който е играл в групите на Шампионската лига. Момчетата нямат търпение да тръгнем за България и да влезем в битката“, коментира пред belfasttelegraph.co.uk мениджърът на Крусейдърс Бакстър.

Той изрази надеждата, че един от лидерите на тима Гавин Уайт ще остане за мачовете, въпреки че е желан от Лийдс, който наскоро бе поет от Марсело Биелса. Уайт беше с основен принос за титлата и през март попадна в състава на Северна Ирландия за турнето в Централна Америка и контролите с Панама и Коста Рика.