Капитанът на Реал (Мадрид) Серхио Рамос направи сравнение между спечелването на Шампионската лига и правенето на секс. През 2014 година централния бранител вкара изравнителния гол срещу Атлетико (Мадрид) в последните секунди на редовното време, а след това Реал спечели десетия си европейски клубен трофей след успех с 4:1 в продълженията с голове на Марсело, Гарет Бейл и Кристиано Роналдо. Рамос е женен на телевизионната водеща Пилар Рубио и двамата има едно дете.

„Първият път е като да правиш любов. Никога няма да го забравиш…но си е истина, че можеш да се подобриш. Първият път има винаги и нещо особено”, сподели Рамос в интервю за британския вестник „Гардиън”, сравнявайки триумфа в Шампионската лига с най-хубавото нещо на света.

Рамос е спечелил почти всичко в своята кариера. Испанецът е световен шампион и двукратен европейски първенец с „Ла Фурия”. С Реал пък е спечелил три шампионски титли и два пъти е печелил Купата на Краля, а сега иска и втори триумф в най-престижния европейски клубен турнир.

Финалът между мадридските съперници е в събота от 21:45 часа българско време на стадион „Джузепе Меаца”. При победа, това ще бъде 11-а европейска клубна титла за Реал, а за Серхио Рамос нещо отново като секс.

Резултати, програма и класиране в Шампионска лига - ТУК !!!