Френският гранд Пари Сен Жермен явно няма късмет в Шампионската лига. Парижани влязоха в историята с поредна чутовна издънка в турнира, като станаха първият тим, който губи елиминация след победа с 2:0 като гост след снощната загуба с 1:3 от Манчестър Юнайтед, без цели 10 контузени и наказани играчи, в реванш от 1/8-финалите.

Макар голът, който да ги изхвърли от борбата да падна в последните минути и да беше от дузпа след ВАР, феновете не спират да припомнят кошмара от 8 март 2017 година  в Барселона. Тогава парижанин гостуваха на "Камп Ноу" след 4:0 в своя полза и паднаха с 1:6, като два от головете за Барса паднаха в продължението.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Любопитна подробност е това, че тогава в основата на обрата беше бразилецът Неймар, озовал се сега от другата страна, но контузен на трибуните и без възможност да помогне на тима си.

Припомняме, че през тази година в Шампионската лига феновете видяха и друга голяма изненада - отпадането на шампиона Реал (Мадрид), който победи Аякс с 2:1 като гост, но се срина с 1:4 на свой терен.

ШАМПИОНСКА ЛИГА, СЕЗОН 2018/2019 – КЛАСИРАНЕ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ