Базел ще излезе за победа в утрешния мач с Лудогорец от груповата фаза в Шампионската лига, макар че и 0:0 ще е добър резултат за швейцарците. Това обяви треньорът на съперника Урс Фишер на пресконференцията преди утрешния двубой на "Васил Левски", след който до голяма степен ще стане ясно кой от двата тима ще продължи в Лига Европа.

"Лудогорец ще опита да овладее играта, но това не значи, че ще загуби най-голямата си сила като отбор и затова трябва да бъдем внимателни. Лудогорец доминираше в началото срещу ПСЖ и Арсенал, предполагам, че това ще се случи и утре.

Настройката за утрешния мач ще е както за всички други. Излизаме да спечелим. Лудогорец имат известно предимство. 0:0 не е резултат, към който се стремим. Подчертавам, че излизаме да победим.

Сигурен съм, че след мача ще имам спокойна нощ, но не и съперникът. Все пак в спорта има както победи, така и загуби. Човек трябва може да се справя и с двете.

Трудно е да направя по-пълна картина за българската лига. Изгледах доста от мачовете на Лудогорец и това, което виждам, нищо не им се подарява. Нивото е добро, но не мога да дам адекватна оценка”, допълни старши треньорът на Базел. 
 

ПРОГРАМА НА ЛУДОГОРЕЦ И БАЗЕЛ
22 ноември (вторник)

18:00 часа, Пресконференция на Урс Фишер, зала "Родина"
19:00 часа, Тренировка на Базел, открита в първите 15 минути
20:00 часа, Пресконференция на Георги Дерменджиев и Марселиньо, зала "Родина"
20:30 часа, Тренировка на Лудогорец, открита в първите 15 минути

23 ноември (сряда)
21:45 часа, Лудогорец - Базел, Национален стадион "Васил Левски"

Как ще завърши мачът Лудогорец - Базел?
РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА