Треньорът на Гент Хайн Ванхазебрук оправи критични думи към играчите си след загубата с 2:3 от Волфсбург в първия осминафинал от Шампионската лига.

“Добре е, че крайният резултат не е толкова лош, колкото се очертаваше. Това със сигурност не беше най-доброто представяне на Гент. Много от нашите играчи не показаха възможностите си. Преди мача казах на футболистите, че трябва да играят на ниво Шампионската лига, но през първото полувреме бяхме пълен провал“, призна Ванхазебрук.

„Започнахме втората част добре, но допуснахме груба грешка и получихме гол. След това ни вкараха още един път. Тогава започнахме да мислим само за това, как да избегнем разгрома. Така успяхме да намалим резултата и върнахме вярата в собствените си сили. Даже мислех, че можем да изравним резултата“, допълни 52-годишният специалист.

„Учудвам се, че не играхме така от самото начало. Надявам се, че моите футболисти са си взели поука. С такава игра на реванша шансовете ни ще бъдат нулеви. Ако успеем в Германия да вкараме първия гол, тогава нещата може да се окажат много по-благоприятни за нас“, анализира треньорът на Гент.


 Резултати, програма и класиране в Шампионска лига - ТУК !!!