Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Треньорът на Лудогорец Пауло Аутори говори предстоящия реванш от втория квалификационен кръг на Шампионската лига срещу унгарския МОЛ Види (преди Видеотон). Мачът е утре от 21:00 часа наше време, а първата среща в Разград завърши 0:0. Специалистът обяви, че иска неговият тим не просто да се класира за плейофната фаза, но и да излезе по-силен след този двубой.

"Очаквам утре да има добър футбол. Аз преди треньор, съм любител на футбола. Очаквам добър и силен мач. Нашата цел е ясна. Знам, че ще има трудности, но се надява да сме готови. Очаквах, че ще се играе по-отворен футбол в първия мач, но тяхната стратегия бе такава, защитаваха се добре, изпълниха си целта. Ние създадохме достатъчно положения, но не бяхме ефикасни, а футболът, както знаем се брои на голове.

Атакуващият футбол или каквото и да е, е стратегия на Видеотон (б.р. МОЛ Види), ние може да контролираме само себе си. За нас утрешният мач не е само класиране, а да покажем на себе си, че можем да превъзмогваме трудности и да израстваме.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Всеки един треньор и футболист излиза с цел победа. Никой не мисли за продълженията и дузпите, но утре ако сме силни в защита и ефективни в нападение, смятам, че ще изпълним целта си. Да говорим за това, дали един гол ще ни стигне, е само теория преди мач. Статистиката е, че за шест официални мача имаме 12 гола и само един допуснат. Ако сме солидни в защита, ще постигнем целта си.

Футболът ни дава уроци и трябва да се учим от тях. Като фен на футбола много искам унгарският футбол да се върне към славните си мигове от преди. Относно Видеотон - те изпълниха стратегията си и техният приоритет бе защитата. Лудогорец е отбор, който от доста години е задно, за тях е нормално да играят атакуващ и жизнерадостен футбол. Идеята ни утре е да вкараме гол, искаме нивото да е високо, искаме висок интензитет, да сме солидни в защита, но ние не искаме просто да се класираме, а да излезем по-силни, за да се чувстваме на следващия ден доволни и щастливи и  да посрещнем нови предизвикателства.

Последният мач на нашия тим направихме ротации, така е.  Винаги съм искал да имам конкуренция в отбора, защото така ще имам силно изграден тим. В последния мач смених петима, но това бе за освежаване на трите линии. Не съм направил голяма промяна и не мисля да прави големи промени в бъдеще. 11 футболисти печелят мач, но една добре организирана група, може да спечели титла. Трябва да имаме здрави и готови играчи", завърши Аутори.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа