Старши треньорът на Малмьо Оге Харейде сподели впечатленията си преди утрешния мач от втория кръг на груповата фаза на Шампионската лига с Реал (Мадрид). Той бе категоричен, че заплаха номер 1 за неговия отбор е португалският нападател Кристиано Роналдо.

"Кристиано Роналдо е много мощен и бърз. Гледах видео, той се състезаваше с испански бегачи в бягането със стойки и бегачите нямаха шансове. В първите метри той е невероятно бърз. Стреля отлично и с двата крака. Може би той е най-съвършеният играч в света. Ние трябва да го лишим от топката и да го накараме да се обърне с гръб към нашата врата. Равенството ще бъде добър резултат за нас.

Но още по-добре ще бъде, ако Реал ни подцени, настрои се за лесна победа и не играе с пълни сили. Надявам се запалянковците да ни помогнат. Разбира се, мадридчани не за първи път ще играят пред пълни трибуни, но тук запалянковците са разположени много близко до терена. За нас е важно да не им даваме инициативата. Ако започнем да играем пасивно, след това ще бъде сложно до променим хода на мача", сподели Харейде.