Пламен СЛАВОВ - специален пратеник на БЛИЦ СПОРТ в Париж

Треньорът на френския шампион ПСЖ Унай Емери заяви, че най-важният мач за тима му е утре срещу Лудогорец от 21:45 часа българско време на „Парк де Пренс”. При победа парижани ще си гарантират първото място в група на „А” на Шампионската лига, след като вече се класираха за 1/8-финалната фаза. Испанският специалист очаква подобаващ отговор от футболистите си на критиките след загубата с 0:3 при визитата на Монпелие за първенство миналата събота.

"Преди началото на срещите от групата целта ни беше да финишираме първи. Днес това не се е променило. Да завършим на върха е важно, особено за увереността на играчите. Искаме да приключим груповата фаза в добро настроение. Дали това ще бъде по-добре за осминафиналите? Ще видим”, сподели Унай Емери преди утрешната среща.

„Двубоят с Монпелие беше много лош за самочувствието на играчите, но те трябва бързо да го забравят и да си спомнят добрите неща, които са правили преди Монпелие. Срещата беше важна, загубихме я, но сега трябва да се концентрираме изцяло върху положителните неща в нашата игра за утрешния мач. Първенството и Шампионската лига са съвсем различни състезания. Вярвам в играчите ми и съм убеден, че те ще отговорят подобаващо на критиките. Сега за нас най-важният мач е утре. Няма да мислим за Ница, за да се концентрираме по-добре", каза испанецът с поглед и към предстоящото домакинство срещу лидера в Лига 1 Ница в края на седмицата.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА 
БЛИЦ ПРЕДСТАВЯ ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКОТО УЧАСТИЕ В ЕВРОПА