Треньорът на Виктория (Пилзен) Роман Пиварник изрази съжаление, че съдията Ундиано Майенко не е признал гола на Марек Бакош срещу Лудогорец през второто полувреме при резултат 1:1, а е отсъдил засада. Реваншът от плейофите на Шампионската лига завърши 2:2 в Чехия и българският първенец се класира за втори път за групите на най-престижния европейски клубен турнир с общ резултат 4:2.

"Не искам коментирам съдийството. Всички гледахте мача. Като треньор никога не можеш да бъдеш обективен, затова не желая да казвам нищо. Спорните ситуации всички ги видяха по телевизията. Радвам се, че успяхме да изиграем един изключително изтощаващ мач, още повече като се има предвид, че например за Роман Хубник това е трети двубой за последните 6 дни”, сподели след мача наставникът на чешкия първенец.

„Цялата среща премина на много висока скорост. Жалко е, че не признаха гола на Бакош, защото изиграхме много силен мач, в който заслужавахме ако не да отстраним Лудогорец, то поне да спечелим", допълни Пиварник.