Треньорът на Волфсбург Дитер Хекинг призна, че Реал (Мадрид) заслужено се е класирал за полуфиналите на Шампионската лига, след като победи „вълците“ с 3:0 в реванша и заличи изоставането си от 0:2 след първия мач в Германия.

„Реал заслужи участие в следващия кръг. Ние не успяхме да направим два силни мача. Отборът сякаш не разбра какво трябва да направи. Първият гол дойде, след като загубихме лесно топката. Трябваше по-добре да се браним. Не ни стигна един гол. Поздравявам Реал (Мадрид), който ни превъзхождаше“, обяви Хекинг.

„Вкараха ни два гола от статични положения. Заради това имам претенции към играта ни в защита. Играчите имаха по-големи очаквания и сега са разочаровани, но сме длъжни да продължим битката в Бундеслигата с високо вдигната глава“, допълни треньорът на Волфсбург.

„В Шампионската лига израснахме като отбор и хората ще помнят нашите мачове. Нужно е да намерим необходимите попълнения, с които да продължим израстването си. Тогава ще имаме повече успехи. Тръгваме си от Мадрид изпълнени с гордост“, завърши Дитер Хекинг.

 Резултати, програма и класиране в Шампионска лига - ТУК !!!