Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал е убеден, че „червените дяволи” ще победят във Волфсбург и ще се класират за 1/8-финалите на Шампионската лига. Английският гранд гостува в Германия тази вечер от 21:45 часа българско време в последния си мач от група „B” на най-престижния европейски клубен турнир.

"Футболът е игра на голове и е много важно да вкарваш попадения, за да печелиш. Човек никога не знае кога точно головете ще дойдат, но се надявам да успеем да материализираме положенията си срещу Волфсбург и да бележим попадения”, сподели Ван Гаал на пресконференцията преди мача.

"За нас е много важно да продължим напред в Шампионската лига. Играчите ми искат да покажат своите способности на най-високото възможно ниво. Трябва да докажем, че сме много силен отбор, който може да продължи напред. Не можем да си позволим да зависим от резултата на ПСВ, така че ще гоним победа до дупка и ще гледаме нашата си игра", допълни холандският специалист.

Манчестър Юнайтед е втори в Група „В” на Шампионската лига. „Червените дяволи” се нуждаят от задължителна победа над Волфсбург, за да гарантират участие на 1/8-финалите. Третият ПСВ Айндховен е само на точка зад Юнайтед, а има по-добри показатели в директните двубои с тима на Ван Гаал.