ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Полицията в германския град Франкфурт съобщи, че има доста проблеми преди сблъсъка между местния Айнтрахт и Наполи от осминафиналите на Шампионската лига тази вечер. Арестувани са поне 10 тифози на гостите преди срещата.

Органите на реда обявиха, че част от крайните привърженици на Айнтрахт са се опитвали да провокират феновете на Наполи, като дори е имало случай на побой над италианци в града.

"Имаше няколко атаки срещу италиански гостуващи фенове от привърженици от сцената на високорисковите фенове във Франкфурт“, се казва в изявление на органите на реда.

 WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

Девет предполагаеми хулигани бяха задържани и им беше издадена забрана, след като полицията конфискува бойни ръкавици, бухалки и маски за лице. Сред арестуваните има „добре известни извършители на насилие“. На около 22 други поддръжници на Айнтрахт също са наложени санкции.

Полицията смята мача за високорисков и има много повече служители на дежурство в подготовката, отколкото за нормален мач от Бундеслигата.

„Не мога да ви кажа какъв е броят, но няма да намерите ъгъл във Франкфурт, където да няма полицаи. Нашето основно нещо е да държим проблемните фенове настрани, защото ако бъдат един до друг, е доста сигурно, че ще има насилие“, каза говорителят на властите Томас Холербах.

На около 22 други поддръжници на Айнтрахт също са наложени санкции.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК