Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов каза, че след загуба като тази с 0:6 от Арсенал няма смисъл от приказки. Националът изтъкна, че поражението дори е можело да бъде още по-тежко за тима му.

"Арсенал можеше да ни вкара и 15 гола. След 0:6 какво да кажа? Няма смисъл от приказки. Трябва да си извадим поуките, да направим добър анализ и такава загуба повече да не се получава", коментира Владо Стоянов след поражението на "Емирейтс".

"Ядосвам се, защото се пропукваме лесно отзад. Постоянно си говорим, че когато един не се върне отзад да помага и се случват такива работи. Ние не сме отбор, който се слави с италианска здрава защита, както се казва. В доста моменти оставахме двама на двама, двама на трима... момчетата правеха каквото могат", каза вратарят на Лудогорец.

"Това е Арсенал. Паднал си - животът продължава. Не успяхме да подобрим някой антирекорд и това е хубавата страна", усмихна се все пак Владо Стоянов.

"Още като се изтегли групата беше ясно, че шансовете ни ще са срещу Базел. Арсенал играе с топ отбори всяка седмица, а ние играем на доста ниско ниво в България. Дано другите тимове в Първа лига направят добри селекции, за да бъдат конкурентоспособни", каза още стражът на Лудогорец.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА