Манчестър Юнайтед приема Копенхаген в преследване на първата си победа в група "А" на Шампионска лига. Двубоят на "Олд Трафорд" е от 22:00 часа, а "червените дяволи" са пред угрозата да не преодолеят груповата фаза. След загубите от Байерн (3:4) и Галатасарай (2:3) отборът на Ерик Тен Хаг е без спечелена точка, докато турците имат 4, а баварците са с пълен актив от 6 т. 

Срещата с Копенхаген е наглед лесна за домакините, които ще се стремят на всяка цена да зарадват феновете си и донякъде да измият срама от поражението от Галатасарай. 

По-рано тази вечер (от 19:45 часа) "Джим Бом" приема Байерн в един от най-интригуващите двубои днес. Баварците имат трудната задача да измъкнат точки от непобедения до момента Галатасарай. Турският гранд не е падал в официален мач във всички турнири (без контроли) от 30 април, когато отстъпва с 1:3 на Бешикташ в среща от Суперлигата.

В друг интересен двубой тази вечер Севиля приема Арсенал. Очакванията бяха двата тима да преодолеят група "В" без особени трудности, но до момента това не се получава. На фокус излезе Ланс, който е и временният лидер с 4 точки. Арсенал има 3, а Севиля е с 2. Последен към момента е ПСВ Айндховен с 1 т.

Мачовете от Шампионска лига тази вечер:

Група "А"
19:45 часа Галатасарай - Байерн
22:00 часа Манчестър Юнайтед - Копенхаген

Група "B"
22:00 часа Ланс - ПСВ Айндховен
22:00 часа Севиля - Арсенал 

Група "C"
22:00 часа Брага - Реал (Мадрид)
22:00 часа Унион (Берлин) - Наполи

Група "D"
19:45 часа Интер - Залцбург
22:00 часа Бенфика - Реал Сосиедад