Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал вярва, че головата суша на "дяволите" ще бъде прекъсната в предстоящото домакинство на тима на ЦСКА Москва. Двата отбора се изправят един срещу друг във вторник на "Олд Трафорд" в мач от груповата фаза на Шампионска лига.

20-кратните шампиони на Англия не са реализирали нито едно попадение в последните си три срещи - срещу Манчестър Сити, Мидълзбро и Кристъл Палас, но това не притеснява особено много холандския специалист.

"Не мисля, че проблемът е психологически. Виждам характера на играчите и не се съмнявам в уменията им. Всичко може да се промени в един мач. Например от срещата с ЦСКА, където имаме нужда от победа. Надявам се, че ще бъдем в състояние да вкараме и след това да коментираме друга тема", каза Ван Гаал пред официалния сайт на Юнайтед.

Халфът на "дяволите" Морган Шнайдерлин пък оправда головата немощ на тима с лиспата на късмет.

"Имаме подходящите футболисти, за да вкарваме голове, и ще направим това. Случващото се не е притеснително. Понякога е въпрос на време това да се случи. Всеки отбор преминава през трудни периоди, способни сме да победим всеки състав. Трябва и малко късмет. Няма значение, че сме втори, трети или четвърти през ноември. Има значение на коя позиция сме на 1 май", категоричен е полузащитникът.