Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан заяви, че малките детайли ще решат утрешния мач срещу Байерн в Мюнхен от 1/4-финалите на Шампионската лига. "Кралският" клуб е забравил победата с 4:0 над баварците като гост на 1/2-финала в този турнира през 2014 година и изцяло е насочил вниманието си върху мача на "Алианц Арена" в сряда вечер от 21:45 часа българско време.

“Победата с 4:0 преди четири години е забравена. Утре малките детайли ще решат изхода от срещата. Ще има много добри футболисти на терена и разликите ще са минимални. Предимството ни е, че имаме супер състав. Много е добре, че в нашия състав всеки един футболист има подходящ заместник. Спокоен съм", коментира Зидан на пресконефернцията преди срещата.

"Роберт е голям играч, никога не е контузен, винаги е на линия. Статистиката говори вместо него. Утре ще разберем дали ще играе. Рибери е невероятен играч и аз го уважавам много. Не е най-младият, но е в много добра форма", сподели още френският треньор за Роберт Левандовски и своя сънародник Рибери.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА