Една от звездите на европейския клубен шампион Реал (Мадрид) най-вероятно ще отпадне за домакинството на "Бернабеу" срещу Лудогорец във вторник в последен мач от груповата фаза на Шампионската лига. Колумбийският национал Хамес Родригес е с контузия в прасеца.

Той получи травмата при победата с 3:0 над Селта снощи и към този момент по-различна от тази информация няма. Родгирес, който бе привлечен през лятото от Монако срещу 80 милиона евро, бе заменен от Алваро Арбелоа само 8 минути след началото на двубоя. Очаква се утре, понеделник, да има повече яснота около състоянието му.

По-вероятно е обаче, дори травмата да е лека, той да бъде съхранен за оставащите двубои на Реал до края на годината. А сред тях са и тези от Световното клубно първенство, където белият балет започва участието си на 16 декември от фазата на полуфиналите.

Както е известно, Реал е убедителен лидер в група "В" с 15 точки, докато Лудогорец е последен с 4 т, колкото има и третият Ливърпул. "Червените" обаче са с по-добра голова разлика.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа