Временният треньор на Славия Ангел Славков сподели след успеха над Ботев (Пловдив) с 1:0, че е доволен от желанието на своите играчи и от постигнатите три точки.

"И двата отбора играха добре и не рискуваха. Много важен мач беше това. Да отидем на бараж е една мечта, не е на всяка цена. Противникът беше различен днес, беше се променил. Имахме проблеми в средата на терена. Победи отборът, който повече желаеше успеха. Казах на момчетата, че тук трябва да сме безкомпромисни и безпощадни на нашия терен. Може нашите фенове да не са много, но са истински. Играчите на терена са много гладни и искам да унижават противника на игрището", започна Славков.

"Ще се борим, докато скъсаме чинове. Така разбирам играта аз. На терена трябва да сме безпощадни, но в рамките на правилата. Благодаря и на ръководството. Отборът игра добре. Екипът на Загорчич постави основите на това, което сме. Опитахме да сме по-бързи с топката и да се движим повече в средата на терена. Имахме добри ситуации, но ни липсваше точност при последния пас", продължи наставникът на "белите".

"Много исках да пусна играчи от школата, но ще има мачове, където ще играят повече. Нека малко точки да съберем, тези мачове са важни за Славия. Това са допълнителни средства и приходи, ако отидем в Европа. Работя с невероятни мъже. Повечето са мои деца, така ги чувствам. Те го знаят и съм им благодарен за това, което правят на терена", завърши Ангел Славков.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига