Tреньорът на Славия Хосе Мари Бакеро коментира загубата с 1:3 от Ботев (Пловдив) в срещата от осмия кръг на Еfbet Лига. Поражението е четвърто поредно за "белите".

"Започнахме добре, създадохме ситуации, вкарахме гол, който не зачетоха, след това допуснахме няколко грешки, но Ботев е отбор, който може да играе на контраатаки. През второто полувреме излязохме с хладен ум и създадохме ситуации, показахме добро лице, вкарахме гол“, коментира Бакеро. 

"В момента ситуацията в Славия се отнася до психическото състояние на играчите. Въпреки че всички си мислят, че нещата не са добре в Славия, мисля, че играем добре. И ако продължим да работим така, ще дойдат резултатите. Когато губиш, винаги се търсят причините за това. Променихме формацията. Това е адекватната схема за този отбор", продължи спецът. 

"Когато загубиш няколко мача, е логично феновете да не са доволни и да са ядосани“, каза испанецът.

"Трябва да приемем ситуацията такава, каквато е. Всичко е въпрос на време и борба. Имахме някои цели за този мач и предишните, за съжаление след двубоя с ЦСКА, в който играхме фантастично, нещата отидоха в негативна насока. Трябва да направим всичко възможно, за да печелим. Това искам да предам на футболистите“, завърши Бакеро.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

Класирането в Efbet Лига