Славия подготвя голям трансфер, разбра БЛИЦ от достоверни източници. Става въпрос за талантливия вратар Антонис Стериакис. За него е пристигнала оферта, която в момента се обсъжда от боса Венци Стефанов и неговите подчинени. 

В тази връзка "белите" привлякоха нов вратар, който по всичко личи е гласен за заместник на младия грък. БЛИЦ научи, че това е доскорошният страж на Верея Георги Георгиев. 30-годишният футболист, висок 192 сантиметра, има голям опит и е играл в доста отбори. Георгиев няма да минава тестове, а директно утре ще подпише договор.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Нашата агенция научи и друго. В Славия от два дни тренира испански играч. Той е централен защитник, а малкото му име е Давид. Испанецът ще изкара пробен период по време на лагера на "белите" в Турция. Последната дума, разбира се, ще бъде на треньора Златомир Загорчич.

Днес пред съотборниците си пък Галин Иванов е заявил, че на 99% си тръгва. Най-вероятно става въпрос за преминаване в китайски клуб. Големият трансфер обаче се очаква да бъде на Стериакис.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019