Владимир Иванов беше представен като треньор на Славия. Фугата говори пред медиите след загубата на "белите" с 2:3 от Витоша (Бистрица) в контролна среща. "Ще продължим да градим отбор с млади футболисти и ще се стремим да отидем по-нагоре в класирането. Имаме качество и възможности да го направим. Целта е да се стабилизираме и да продължим да залагаме на тези футболисти, чрез които да се борим за нещо сериозно в шампионата след две-три години. Основната цел е футболистите от школата да бъдат налагани в първия състав", коментира младият треньор.

"Познавам доста добре младите футболисти. Те трябва да се борят за мястото си в първия отбор, няма да получат нищо даром. От тях зависи. Ще играят тези, които заслужават. Кредитът на доверие от феновете зависи от резултатите. Когато има добри резултати и красив футбол, запалянковците ще бъдат доволни. Няма конкретно поставена цел. Идеята е да се изгради ядро от футболисти, които по-дълъг период да играят в Славия и след тях да идват нови млади играчи, за които сме планирали подобно развитие", каза Владимир Иванов.

"В началото не очаквайте нещо съвсем различно. Всеки треньор има собствени идеи, ще има промяна, но няма да бъде толкова драстична. Очакваме дерби срещу ЦСКА и искаме да победим. Всеки отбор играе за победа", продължи треньорът на Славия, който съобщи, че футболистите на проби Сераф Джани, Делаи Мохамед, Габриел Бедрито няма да останат в отбора.

Повторният дебют на Владимир Иванов начело на "белите" ще бъде срещу ЦСКА в мач от Първа лига през следващата седмица - на 19 ноември.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига