Големият талант на Славия Филип Кръстев разкри подробности как се е стигнало до звездния му трансфер в Манчестър Сити. Халфът призна, че е амбициран да успее в чужбина и работи върху всички футболни компоненти.

„Славия е отборът на моето сърце и съм тук цял живот. Щастлив съм, че мога да бъда част от този отбор вече две години. Дори за краткото време имам невероятни спомени и отивам в чужбина да се боря за мястото си”, каза Филип Кръстев след нулевото равенство между Славия и ЦСКА.

„Днес беше много труден мач за нас. ЦСКА е доста добър отбор и е тежко да вземеш мач срещу тях. Имахме и шансове, но гледаме напред и ще се опитаме да печелим, за да се класираме за Европа“, коментира халфът мача с „червените“.

„Не мисля, че този трансфер трябва да ми дава спокойствие. Напротив – ще се амбицирам и ще се стремя да играя все по-силно. Нещата станаха за около две седмици. Първо говорихме с хората чрез видеовръзка. След това приех тази оферта и минах прегледи. Имаше други хора, които свършиха работата. Това е футболът и като имаш такъв шанс трябва да го вземеш. Аз бях много поласкан, защото това е един уникален проект за мен и може да ме изстреля на много високо ниво. Когато отида в чужбина, всичко зависи от мен. Шансовете може да са ми големи, ако играя добре, но това място ще е един голям трамплин. Ако играя на ниво, мога да играя голям футбол”, завърши талантът.

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020