Треньорът на Славия Иван Колев говори след загубата с 0:2 от Левски. „Няма голямо значение как аз видях развоя на мача. Ако не вкарваш, губиш. Левски с две майсторски изпълнение спечели. Второто полувреме с човек повече на терена имахме 2-3 прекрасни възможности, които не бяха реализирани. Нещата щяха да са съвсем други. Не се случи. Намирисва на голова немощ в нашия отбор и трябва да обърнем много сериозно внимание на това и на други неща, които трябва да подобрим“, коментира Колев.

„Славия е ясно, че има проблем с подготовката на отбора и организацията. Играчите се постараха последните два мача да стоят по съвсем различен начин на терена. Можем да подобрим проблема с подготовката, сега е много трудно да стане. Има и други неща, в които ще търсим подобрение. Най-лесно е сега да се вади нож на играчите. Това е съставът. Момчетата имат потенциал и съм убеден, че искат да излязат от кризата. Виждам какво е отношението им и скоро нещата трябва да се променят“, добави той.

„Една загуба тежи, камо ли седем. Когато е тежко, се доказва кой е професионалист. Важно е да продължим с мобилизацията, докато излезем от това състояние“, добави треньорът на Славия.

„Няма смисъл сега да анализираме. Всеки ден буквално анализираме какво трябва да се предприеме, започнали сме действия в тази насока и скоро трябва да се подобрим“, каза още треньорът на Славия.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

Класирането в Efbet Лига