Треньорът на Славия Иван Колев коментира след успеха с 1:0 над Арда, че серията без победа в 10 поредни срещи е тежала на футболистите му.

"Поздравявам момчетата и щаба ни за раздаването и всеотдайната игра и за отличната организация, която опитаха да спазят. Имаше два фактора, които влияеха на мача днес. От една страна дългата негативна серия и от друга - добрият отбор в добра форма - Арда. Успяхме на моменти да надиграем противника. Надявах се футболистите да превъзмогнат неприятната серия от мачове", коментира Колев.

"Играчите тренират сериозно и влагат мисъл в това, което вършат. Серията до момента им тежеше. По-важното е, че те забравиха тези проблеми и си изпълниха задачите перфектно", подчерта спецът.

"След контузията се опитахме бързо да върнем Светослав Вуцов в състава, но се оказа, че все още не е готов. Решихме да не рискуваме с неговото включване днес и заради това беше извън групата", каза Колев.

Днес Светослав Вуцов пази вратата на дубъла на Славия в мач от Югозападната трета лига - равенството 1:1 със Септември (София) II.

"Трябва да работим сериозно, както до момента. Надявам се и съм убеден, че ще бъдем сериозни и в следващите дни, за да използваме добре предстоящата пауза в първенството”, каза още Иван Колев.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига