Легендарният нападател на Литекс Светослав Тодоров е променил възгледите на голмайстора на Славия Ивайло Димитров, който вече е част от националния отбор. Това се е случило по времето, когато Тоди бе старши треньор на Косъма в Добруджа. 

"Всички треньори са ме научили на нещо. Най-много ме промени Светльо Тодоров в Добруджа - промени ми хранителния режим, мисленето... Той е играл 9 години в Англия. Беше чест, че се запознах с него. Каза ми, че не всичко е да тренираш. Трябва да обръщаш внимание и извън терена на доста неща", обясни Димитров при гостуването си в предаването "Домът на футбола" по Диема Спорт.

"Новината за повиквателната е много хубава за мен. Сбъднах си мечтата. Предстоят ни доста сериозни квалификации. Швеция и Холандия са сериозни имена. Изненадан съм, но съм и щастлив. Има потенциал в националния ни отбор. Надявам се да нарушим лошата статистика още срещу Швеция", коментира Косъма.

"Единственото нещо, което мога, е да играя футбол. Друго нищо не мога. Баща ми е треньор на набор 2010 в школата на ЦСКА. Той само е идвал на някои от мачовете ми. Сега е по-обран, гледа като фен. Въздържа се от съвети. Не ме дразни прякорът Косъма. Като бях малък бях с много дълга коса и оттам идва. Сега – по-късичка коса нося. Нямам татуировки. Не бих си направил. На друг – да", добави голмайсторът на Славия.

"Виждам бъдещето си в Русия или Казахстан. Така е най-логично за мен, нищо, че съм фен на испанския футбол", каза още Ивайло Димитров.



ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка