ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Славия реализира изключително изгоден трансфер, като продаде Кемело Нгуена в Рига (Латвия). Контрактът е за три години и влиза в сила веднага.

БЛИЦ потърси за коментар Венцеслав Стефанов. Президентът на Славия потвърди пред медията ни бомбастичната новина за продажбата на 22-годишния халф и направи кратък коментар.

"Радвам се много за Нгуена, тъй като той е футболист с големи качества. Талантлив е и съм сигурен, че в новия си отбор ще покаже безспорния си потенциал. Неговият трансфер е пример и за останалите футболисти. Всеки, който се раздава максимално, и играе за отбора, бива забелязан и в чужбина и получава възможност да изкарва добри пари", каза Стефанов пред БЛИЦ.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Медията ни попита г-н Стефанов и за мнението му за Светослав Вуцов, който вчера беше отличен с приза за най-добър вратар на България за 2022 г. заедно с колегата си от ЦСКА 1948 Даниел Наумов.

"Поздравявам Светослав за наградата. Пожелавам му да бъде постоянен в своите изяви, тъй като това е много важно. Той е вратар с невероятни качества и ще играе в голям отбор. Сигурен съм в това, но за да се случи, отново повтарям, че трябва да е постоянен", добави Стефанов.

Французинът Кемело Нгуена дойде в "Овча купел" през 2021 г. от Троа и бързо се утвърди в състава на Златомир Загорчич.

ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК